Benviguda al curs

Noves famílies

Primer de tot us volem donar la benvinguda a les noves famílies.

Aquí trobareu les informacions necessàries per posar-vos al dia en la vostra arribada a l’associació.

Si us plau per qualsevol dubte o aclariment, les comissions estem a la vostra disposició per solucionar-los.

Per ser sòcies de l’AFA, cal que ompliu el formulari.

A continuació, us resumim els principals trets i aspectes a tenir en compte del funcionament de l’associació.

Assemblees

L’AFA celebra una assemblea mensual per tal de seguir d’aprop i amb fluïdesa les tasques que fan les comissions de l’AFA i per estar al dia de totes les propostes. Les dates de les assembles no son fixes per tal de facilitar l’assistència al màxim de gent possible: es celebren la tercera setmana de cada mes en dies alternats (dimarts, dimecres i dijous). L’experiència passada ens va fer arribar a la conclusió que la màxima assistència a la que arribàvem eren a les reunions fetes a les 21h.

També us volíem recordar que les assemblees son obertes a tota la comunitat educativa, socis o no, i que a l’hora de fer votacions, si son necessàries per què no s’ha arribat al consens en el debat, només els socis podran votar. En aquest cas serà vàlid 1 vot per família (veure RRI).

Reglament de Règim Intern (RRI)

El RRI servirà per definir les bases del funcionament intern de l’AFA.

Cal tenir en compte que és un document viu obert a modificacions en funció de les necessitats i l’evolució de l’associació.

És l’instrument normatiu que desenvolupa i complementa els estatuts de l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Teixidores de Gràcia (AFA) en tot allò relacionat amb la seva organització i el funcionament de les activitats i serveis que ofereix.

Calendari Google

Si voleu estar al dia de tot el que es fa al AFA Teixidores de Gràcia, afegiu el calendari clicant Calendari Google
o visiteu en aquesta web el nostre Calendari.

Canal de YouTube

Us presentem el nostre canal de Youtube. De moment hi podreu veure les xerrades que s’organitzen des de la comissió de Créixer en família així com les festes organitzades per l’AFA.

Tractament de dades personals

La gestió  de dades de l’AFA s’està realitzant d’acord amb el reglament de protecció de dades (RGPD) de maig 2018, amb un aplicatiu web especialitzat.

Per tal de complir amb la nova llei, us demanaríem a tothom, si no ho heu fet ja, que us llegiu i signeu aquest formulari.

Amb tota aquesta informació només ens queda tornar-vos a donar la BENVINGUDA a totes les famílies i desitjar-vos un bon curs 2020-21!

Us esperem a les assemblees i a les activitats que sorgeixin!