#festes

Des de la comissió de festes, ajudem i recolzem a l’escola en l’organització del calendari festiu, celebrant les festes tradicionals dins d’aquesta, brindant als infants una forta vinculació al barri de gràcia i permetent-los conèixer i viure la cultura del nostre país.

Per a poder reforçar i teixir vincle entre les famílies, també es proposen activitats fora de l’àmbit escolar. Respectant sempre la seva línia educativa, reforçant la cohesió i la relació entre famílies en un ambient relaxat, creant un bon clima.

Tot i que la comissió només compte amb un curs de recorregut, ha organitzat i col·laborat en una sèrie d’aconteixaments com; una xocolatada solidària per l’investigació del càncer infantil amb un resultat força positiu, la creació de la nostre reina de Carnestoles, l’intercanvi de llibres de sant Jordi, una rondalla de contes de Nadal típics de diferents països, i la festa d’inauguració i cloenda del curs, entre d’altres.

Vam començar el curs 2017-2018 en una escola per fer, encara en obres. Amb un munt de decisions a prendre i temes per definir.

Tot i així estem contents i agafem el curs vinent com un repte, amb l’objectiu de perfilar i millorar amb noves famílies i noves idees per fer de les nostres festes moments perdurables que quedin en els records dels nostres infants.

Informació relacionada

Xocolatada solidària 2021!

Per 3r any consecutiu, celebrem la Xocolatada Solidària a l’escola! El proper divendres dia 26…

Llegir més

Festa de final de curs online

Estimades famílies, des de l'AFA de Teixidores de Gràcia estem preparant una trobada telemàtica amb…

Llegir més

Preparem la Festa de final de curs!

Com ja sabeu, aquest curs s’està acabant. Ha sigut un curs ple de reptes, energia…

Llegir més

Fem la reina Carnestoltes!

La comissió de festes, a petició de l’escola, crea una reina per celebrar el Carnestoltes.…

Llegir més