El Districte de Gràcia manifesta explícitament la voluntat de trobar una alternativa a Camèlies

La fermesa dels nostres arguments i de la nostra mobilització ha forçat el Districte a moure’s. El dimecres 18 de maig una delegació de la Comissió Nova Escola es va reunir amb el Districte per localitzar alternatives a Camèlies. Tot i que queda molta feina per davant, sembla que estem acostant posicions. Va ser una reunió profitosa en la qual el Districte va fer seus els nostres arguments i va manifestar explícitament la seva voluntat de trobar ubicacions alternatives al carrer Camèlies.

 

 

D’altra banda, després de la intervenció que vam fer a la Trobada amb l’alcaldessa el passat 12 de maig, Ada Colau va instar el Districte a convocar una trobada a tres bandes amb el Consorci d’Educació de Barcelona pel tal de posar fil a l’agulla en la recerca de solucions. I per fi tenim data!

 

El proper 1 de juny tenim una altra reunió en la qual participarà el Consorci d’Educació, el Districte de Gràcia i l’Escola Teixidores. Esperem que el Consorci estigui a l’alçada i, com el Districte, faci seus els nostres motius pels quals rebutgem l’escola al carrer Camèlies. Confiem plenament que aquesta reunió serveixi per desencallar la situació i perquè tots plegats (Consorci, Districte i escola) puguem trobar el millor solar possible per a Teixidores. Estem convençudes que totes les parts compartim el desig de construir una escola pública que sigui de qualitat i respectuosa amb els infants, i per això hem de trobar una ubicació alternativa a la del carrer Camèlies.

 

Us seguirem informant dels passos que fem!

 

 

Comments are closed.