Guiá de recursos de comunicació noviolenta (CNV)

La comissió d’Inclusió i Drets de la infància hem recopilat recursos de CNV en una Guía de recursos de comunicación noviolenta para el cambio social.

La comunicació noviolenta (CNV) és alhora una sèrie de pràctiques i una consciència basada en el desig de cuidar-nos totes.
Des de la comissió d’Inclusió i Drets de la infància, hem recopilat recursos de CNV com a suport per la transformació dels sistemes opressius en aquesta Guía de recursos de comunicación noviolenta para el cambio social.

Expressar-nos de manera honesta, escoltar el que mou a altres persones, transformar la vergonya, la culpa i la ràbia, tenir converses difícils, o utilitzar el poder propi són algunes habilitats que desenvolupa la pràctica de la CNV.

El seu model en si també ajuda a sortir d’una visió adultista i a tenir en compte tant les necessitats dels infants com les de les persones adultes.

Pot contribuir a trencar dinàmiques de poder, donant importància a les necessitats de les persones educades com a nenes o que enfronten discriminacions, i desenvolupant la connexió amb les seves emocions i l’empatia de les persones educades com a nens, i la responsabilitat enfront dels privilegis.

Esperem que aquesta selecció de recursos us doni suport en el vostre camí!

Comments are closed.