L’AFA de l’Escola Teixidores difon el manifest PER UNA FUTURA ESCOLA TEIXIDORES DE QUALITAT I RESPECTUOSA AMB LA INFÀNCIA.

Arran del malestar de bona part de les famílies de l’Escola Teixidores de Gràcia amb la ubicació proposada per l’Ajuntament de Barcelona i el Consorci d’Educació per ubicar definitivament l’Escola Teixidores de Gràcia, l’AFA ha redactat un manifest en contra. L’espai proposat no garanteix una educació de qualitat on es respectin els drets dels infants perquè la ubicació no permet una escola homologable a totes les altres que s’estan fent a la ciutat.

L’emplaçament que les autoritats educatives ofereixen per al nou institut-escola —a la cruïlla dels carrers Camèlies i Alegre de Dalt, on es troba l’Hospital Evangèlic— és ple d’inconvenients. Els insuficients metres quadrats del solar, els nivells de contaminació acústica i atmosfèrica de l’entorn i el poc sol que hi toca no permeten construir un equipament de qualitat educativa i respectuós amb els nens i nenes.

La voluntat és difondre el manifest al barri de Gràcia per sumar adhesions per una escola de nova creació al barri que sigui homologable a totes les altres que s’estan fent a la ciutat, un equipament de proximitat que contribueixi a reduir el dèficit de places d’educació pública al barri i que eviti la gentrificació.

Comments are closed.