L’Ajuntament i el Consorci estudien, finalment, dues alternatives

És una llàstima que després de 3 anys intentant que els responsables polítics ens fessin cas, hagin calgut mobilitzacions i presència als mitjans de comunicació per aconseguir una reunió per parlar el futur de l’escola Teixidores de Gràcia amb tots els actors implicats. Tot i així, aquesta setmana hem tingut finalment una reunió a tres bandes: Ajuntament, Consorci d’Educació i comunitat educativa.

El Consorci estava patint perquè, veient que Camèlies s’endarrareix (no per culpa nostra, sinó perquè encara està funcionant com a hospital), no sabia què fer amb els nostres infants. Gràcies a la nostra proposta d’edificació del solar d’Encarnació, han vist la manera de garantir que tots els nens i nenes de Teixidores podran acabar l’escolaritat al carrer Encarnació i no caldrà disgregar-los.

Veient els problemes de la provisionalitat i que ens quedarem allà tota l’escolaritat (almenys les primeres promocions), s’han compromès a emplaçar-nos a una reunió amb el Consorci d’Educació d’aquí uns 15 dies (segur abans de l’estiu).

No hi ha hagut cap compromís ferm de descartar l’institut-escola a Camèlies (han dit que no aturaran aquesta opció si no hi ha una alternativa clara i segura) i han insistit que allà hi haurà un equipament educatiu, segur.

Tot i així, ens han dit que estan investigant dues alternatives a la Vila de Gràcia i ens emplacen a una reunió a principi de curs (setembre/octubre) on ja ens podran dir si alguna d’elles pot tirar endavant i amb quin calendari.

Us seguirem informant dels passos que fem!

 

 

Comments are closed.