Participa

L’AFA és una associació dinàmica, inclusiva i oberta a totes les famílies que vulguin contribuir a recolzar i enriquir l’experiència dels nostres infants a l’escola.

Les tasques que duem a terme són ben diverses, i sempre ens calen mans per millorar puntualment instal·lacions i espais, comunicar-nos millor amb les famílies, compartir experiències pedagògiques, organitzar activitats i festes…

Si ho vols, pots contribuir de moltes maneres i amb graus d’implicació molt diversos. Si tens ganes de participar, però no tens temps o creus que no pots aportar res de nou al conjunt, contacta’ns i ben aviat veuràs que no és pas cert!

Per exemple, podries:

Participar en el debat i la presa de decisions que duem a terme de manera oberta i participativa a les assemblees generals.

Ser representant o membre d’una comissió i posar el teu granet de sorra en qualsevol de les tasques que permanentment duem a terme des de l’AFA.

Ajudar-nos puntualment en alguna tasca o activitat i prestar-nos una mica del teu talent i del teu temps, i per exemple, participar de les jornades de treball al patí o en els preparatius de les festes (pensant i organitzant les activitats, penjant cartells, cuinant un pastís o retallant decoracions 🙂 ).

Contacta’ns i veurem plegats com i de quina manera, si ho vols, ens pots ajudar.
afaescolagracia@gmail.com

I si penseu que no podeu participar activament en res, però també voleu ser-ne membres, sentiu-vos benvinguts a l’AFA.

Som una AFA de nova constitució (2017) i ens agradaria créixer amb la teva participació. Totes les aportacions sumen!

Tots plegats fem tribu!