Portes obertes 2020 de l’AFA Teixidores de Gràcia

Amb el confinament en curs no van ser possibles unes portes obertes tal com estàvem acostumades, però gràcies a les noves tecnologies va ser possible ahir reunir-nos en una trobada telemàtica amb l’aplicatiu Zoom. La Bea, presidenta de l’AFA, junt amb la Roser, secretaria de l’AFA i la Mariona, membre de l’AFA, ens van parlar de molts temes inherents a l’AFA i a l’escola Teixidores de Gràcia.

Bea Abbad
Roser Querol
Mariona Castells

Bea Abbad, presidenta de l’AFA

Roser Querol, secretària de l’AFA

Mariona Castells, membre de l’AFA

Es va explicar sintèticament les comissions de l’AFA i l’existència d’una pàgina de benvinguda per qui entra a l’escola i busca la primera informació.
Va ser molt interessant tenir una explicació per part d’elles, que ja porten un temps formant part de l’AFA i portant les seves filles i fills a l’escola. Hi ha hagut també una part de la reunió dedicada a preguntes i respostes sobre inquietuts i dubtes d’algunes mares i pares.
La reunió va acabar amb una presentació de l’AFA Teixidores de Gràcia de la Mariona amb fotos dels espais, del jardí i dels ambients que van ser de molta utilitat per les mares i pares que no van poder veure l’escola abans. També es va ensenyar un vídeo divertit de la festa de final del primer curs 2017-2018.

 

Va ser una trobada molt enriquidora i esperem tornar-nos a veure al setembre.

Fem tribu!

Comments are closed.