Sigues part de la decisió sobre la Nova Escola!

Ja s’ha iniciat el procés per decidir què fem, com a part de la comunitat educativa, amb la proposta del Consorci d’Educació per a la Nova Escola al solar de Camèlies amb el programa d’Institut Escola.

L’AFA de l’Escola Teixidores de Gràcia ha organitzat un procés obert a totes les famílies de l’escola per prendre una decisió sobre que hem de fer, com a famílies que formem part de la comunitat educativa d’aquesta escola, respecte a la proposta d’ubicació de la Nova Escola que proposa el districte juntament amb el Consorci d’Educació. Després de la primera Jornada informativa del 22 d’abril, el darrer 6 de maig es va fer una nova presentació per ampliar la informació sobre la Nova Escola i encetar el debat. Per les famílies que no ho van poder seguir, aquí trobareu el power point i el vídeo de la sessió del darrer 6 de maig.

Aquest procés té diferents fases:

FASE INFORMATIVA

el grup de treball ha desenvolupat una informació de partida analitzant els diferents aspectes que afecten la proposta de la Nova Escola. Es pot trobar tota la informació disponible al següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/1Bhe5U6mD8Rt7hwL5-h9ufQcyUTdhWC21

FASE DE DEBATS

A partir de la informació de partida, el pròxim divendres 14 de maig comença la fase de debats amb diferents formats.

DEBAT ENTRE LES FAMÍLIES:

  • DEBAT PRESENCIAL AL CARRER DAVANT DE L’ESCOLA, divendres, 14 de maig a partir de les 16:00h de la tarda
  • DEBAT FINAL ONLINE, dijous, 27 de maig a partir de les 21:30h

DEBAT AMB LA COMUNITAT EDUCATIVA

  • DEBAT ONLINE AMB EL CLAUSTRE DE L’ESCOLA SOBRE LA NOVA ESCOLA, data per confirmar
  • DEBAT ONLINE AMB EL DISTRICTE, data per confirmar
  • FASE DE VOTACIÓ: el divendres 28 de maig inici de la votació online amb les preguntes que s’han elaborat durant el procés deliberatiu. Data de tancament de votació fins el 4 de juny

FASE D’ELABORACIÓ D’ESTRATÈGIES

A l’assemblea de l’AFA del 10 de juny es presentaran els resultats de la votació i s’elaboraran les estratègies de treball segons els resultats.

VINE I PARTICIPA! SIGUES PART DE LA DECISIÓ!

Comments are closed.