Un any després i més important que mai: Comunicació no violenta; per a famílies i professionals de l’educació

El 9 de març de 2020, Anahí Sarasola en parlava de la importància de la CNV – Comunicació No Violenta. Dos dies abans del primer tancament domiciliari degut a la Covid-19, Anahí Sarasola ens parlava de la importància de la Comunicació No Violenta: la base del respecte, la cooperació i l’entesa mutua son els pilars d’aquesta eina tant valuosa.

Avui, 1 any després, per nosaltres segueix essent més important que mai:
Poder tractar els conflictes amb llenguatge i mirada mantenint el focus respectuós en les necessitats de totes, en lloc de l’ús de mecanismes defensius que ens porten a jutjar, criticar, culpabilitzar o exigir.

Des de la comissió de Créixer en Familia, també hem hagut de conciliar i gestionar les nostres implicacions i ser coherents amb la situació de tothom. Doncs ara podem compartir els recursos i les idees que ens va oferir l’Anahí. Ho fem amb l’atenció posada al dia a dia que a totes les famílies ens està tocant viure.

22 assistents van participar en aquesta xerrada en viu a l’escola Teixidores de Gràcia i ara podem accedir al vídeo de la trobada i als diversos recursos generats de manera Online.

Recursos

 

Guia de Recursos de CNV compartida per la #comissió de Inclusió de l’AFA Teixidores de Gràcia http://www.afateixidoresdegracia.cat/wp-content/uploads/2021/02/Inclusion_Recursos-CNV-2021.pdf

Anahí Sarasola: www.conlarazonyelcorazon.com

Seguirem treballant per estar més aprop que mai i mantenir les cures des del respecte, l’empatia i fent TRIBU!

Comments are closed.